O maternitate din Mariupol, pusă la pământ de bombardamentele armatei ruse

143
O maternitate din Mariupol, pusă la pământ de bombardamentele armatei ruse - spital-1646839333.jpg

Articole de la același autor

Oficialii ucraineni spun că armata rusă a lansat lovituri de artilerie asupra unui spital de copii și a unei maternități.


Poterivit Realitatea.net Viaceslav Abroskin, prim-adjunct al șefului Poliției Naționale a Ucrainei, a scris pe Facebook că rușii au lansat o lovitură de artilerie asupra maternității din Mariupol în urmă cu aproximativ o oră.

"Invadatorii ruși au lansat o lovitură de artilerie asupra maternității nr. 2 din Mariupol. Potrivit martorilor oculari, maternitatea nu mai există, sunt multe femei rănite și ucise. Ruși, veți arde în iad", a scris Abroskin.

În plus, serviciul de presă al Primăriei Mariupol a relatat că invadatorii au aruncat mai multe bombe asupra spitalului de copii.

"În prezent, trupele ruse de ocupaţie au aruncat mai multe bombe asupra unui spital de copii. Distrugerea este colosală. Clădirea instituţiei medicale, unde au fost trataţi recent copiii, este complet distrusă. Sun informaţii despre copiii răniţi. Nu vom ierta niciodată aceste mizerii", se spune în declarație.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8863 secunde