O nouă concentrare economică aprobată de Consiliul Concurenței

132
O nouă concentrare economică aprobată de Consiliul Concurenței - onouaconcentrareeconomicaaprobat-1602414192.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care PCS3 R-G S.À.R.L. din Marele Ducat de Luxemburg intenționează să preia compania Reutib International Gmbh, Germania.

Reutib International GmbH este societatea holding a grupului Reutter, care activează în domeniul tehnologiei de sigilare/închidere (closure technology) și care produce soluții complete pentru sisteme de umplere cu reducere selectivă catalitică (selective catalytic

reduction), precum și capace de umplere rezervoare (tank filler), capace de umplere rezervoare de ulei (oil filler), capace de umplere radiatoare pentru mașini, autocamioane, remorci, autoutilitare, mașini agricole și de construcții.

PCS3 R-G S.à.r.l. este un vehicul investițional aparținând grupului Permira, care activează în domeniul administrării investițiilor de capital privat și a datoriilor.

Atât Reutib International GmbH, cât și PCS3 R-G S.à.r.l. realizează vânzări pe teritoriul României.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața romȃnească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 11 Octombrie 2020
Stire din Actual : Incendiu pe o navă de patrulare irlandeză
Duminică, 11 Octombrie 2020
Stire din Actual : Astăzi este Ziua Internaţională a Fetelor
Pagina a fost generata in 0.6131 secunde