O nouă dispută româno-maghiară. Premierul maghiar, criticat dur pe Facebook

181
3
O nouă dispută româno-maghiară. Premierul maghiar, criticat dur pe Facebook - viktororbanbailetusnad-1437985202.jpg

Articole recomandate

MAE român îl critică pe premierul ungar Viktor Orban, într-o postare pe Facebook.

Pe contul de Facebook al Ministerului român de Externe, se arată că "din păcate, la numai o zi după ce a făcut apel la pragmatism și s-a pronunțat în favoarea unei "relații eficiente" româno-ungare, premierul ungar V. Orban a ales să posteze pe contul său de Facebook imagini incluzând simboluri ale Ungariei Mari și ale Ținutului Secuiesc".

Promovarea, personal de către premierul ungar, a acestor simboluri revizioniste, complet inacceptabile și contrare spiritului Tratatului de înțelegere, cooperare și bună vecinătate dintre România și Republica Ungară din 1996, Declarației privind cooperarea și parteneriatul strategic româno-ungar pentru Europa în secolul XXI din 2002 și ordinii constituționale din România, nu contribuie nicidecum la "eficientizarea" relației româno-ungare sau la restabilirea unui climat de încredere, așa cum își propunea, cu numai o zi în urmă, premierul ungar, explică oficialii români pe rețeau de socializare.

Premierul maghiar la Băile Tușnad. Viktor Orban a participat la lucrările Universității de Vară de la Băile Tușnad, unde a vorbit, printre altele, despre fenomenul migraționist, spunând că este o amenințare la adresa Ungariei și Europei și pune în pericol siguranța cetățeanului, întrucât contribuie la răspândirea terorismului și la creșterea șomajului.

Comentează știrea

costy
27 iulie 2015
afaceri

Portita spre castiguri! Chiar si oamenii obisnuiti, fara experienta in afaceri, pot castiga bani cu acest sistem cu totul revolutionar! Nu e nevoie sa recrutati oameni sau sa construiti retele! Castigul depinde numai si numai de dvs! Va asteptam in echipa noastra! Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

iancu
27 iulie 2015
Castiga bani in scurt timp!

Castiga bani in scurt timp! Totul e testat, serios si de viitor! Ai nevoie doar de cateva ore zilnic de activitate in timpul liber. Aceasta este o sansa pentru persoane hotarate si extrem de serioase, doritoare de castiguri suplimentare si rapide. Cereti acum detalii la email: [email protected]

autor
27 iulie 2015
Bozgorii

Bozgoroilor ăstora trebuie să li se interzică intrarea în tară de azi înainte si declarate persoane indezirabile

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Băile Tușnad și cele 44 de izvoare naturale
Sâmbătă, 27 Iulie 2013
Stire din Diverse : Viktor Orban, ATACAT cu ROȘII
Pagina a fost generata in 0.576 secunde