O nouă rundă de negocieri între Ucraina și Rusia. Locul întâlnirii a fost schimbat

174
O nouă rundă de negocieri între Ucraina și Rusia. Locul întâlnirii a fost schimbat - zgjhmtu0mmqyytu0mzc5n2vjzjdjy2e4-1646219458.jpg
Astăzi este așteptată a doua rundă de negocieri între Rusia şi Ucraina. Nu este clar deocamdată la ce oră va fi întâlnirea, dar a fost anunțată încă de ieri de presa rusă. După prima rundă, consilierul președintelui Putin, care a participat la discuții, a spus că, cel mai probabil, întâlnirea va avea loc tot în Belarus, scrie antena3.ro


Informațiile vehiculate acum de presa rusă spun că a fost aleasă o locație de graniță dintre Belarus și Polonia.

Până în acest moment nu se cunoaște ora la care cele două delegații se vor întâlni. Nici măcar dacă această întâlnire va avea loc astăzi.

Ieri însă, agențiile ruse anunțau că runda a doua va avea loc astăzi.


Știm sigur că locul a fost schimbat, cel mai probabil la cererea ucrainenilor care își doresc garanții de securitate.

Prima dată întâlnirea a avut loc în Belarus, la granița cu Ucraina, lângă râul Prypiat. Însă ucrainenii au fost nevoiți sa facă un ocol prin Polonia pentru că partea de nord e ocupată de ruși.

Acum întâlnirea se muta in Belovezhskaya Pushcha, mai exact în Pădurea Białowieża, care se află la granița Belarusului cu Polonia. Astfel încât drumul ucrainenilor să fie scurtat și locul să fie si sigur.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2792 secunde