O refugiată din Irpin a fugit din calea bombardamentelor cu 5 pisici, un corb şi un porumbel: "Nu puteam să le las să moară"

274
O refugiată din Irpin a fugit din calea bombardamentelor cu 5 pisici, un corb şi un porumbel:

Articole de la același autor

Trupele rusești se îndreaptă spre vest. Astăzi bombe au căzut în Lutsk and Ivano-Frankivsk, unde au lovit două aerodromuri. Acestea sunt în apropiere de Liov, oraș istoric din vestul Ucrainei, transformat acum de voluntari într-un uriaș centru de primire.


Astăzi au fost 12 coridoare umanitare prin care civili din mai multe orașe din Ucraina au reuşit să se retragă din zonele bombardate.

Potrivit Antena3.ro în Mariupol, Zaporojie şi Kiev peste 55.000 de civili au fost evacuaţi din zonele care au în ultimile zile au fost atacate sistematic de ruşi.

Primarul Kievului, Vitali Klitschko a precizat că aproximativ 2.000.000 de persoane au părăsit Capitala spre vestul ţării în zona Lvov unde ne aflăm şi noi acum.


Tatiana este din Irpin, oraș din apropierea Kievului, distrus de bombardamente. Alături de mama ei, a fugit din calea rachetelor rusești şi s-au adăpostit într-o şcoala din Liov. Nu şi-au lăsat în urma nici animalele de companie.

"Ne-am luat cele 5 pisici, un porumbel şi o cioară. Plănuim să stăm aici o perioadă. Sperăm că vor recupera Irpin-ul curând. Autorităţile au promis că vor încerca să recupereze oraşul, dar casa noastră a ars", spune Tatiana. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2811 secunde