O româncă a născut în toaleta unui McDonald's din Italia, după care a aruncat copilul în WC

1318
1
O româncă a născut în toaleta unui McDonald's din Italia, după care a aruncat copilul în WC - prostuataitalia87808000-1357547656.jpg

Articole recomandate

O prostituată româncă a născut în toaleta unui McDonald's din Roma, după care a aruncat bebelușul în closet și a părăsit localul.

Incidentul s-a petrecut pe data de 28 decembrie, iar bebelușul a fost găsit de două italience, care au văzut o mână a acestuia ieșind din closet. La început au crezut că este vorba de o glumă proastă, însă ulterior au auzit plânsetul acestuia.

Au chemat poliția, iar bebelușul este acum în afara oricărui pericol, după ce a fost transportat la spital, scrie La Repubblica, citat de realitatea.net.


Mama bebelușului Emanuele, așa cum a fost botezat de către asistentele spitalului unde a fost transportat, este căutată acum de poliția din Italia, ea fiind fotografiată de camerele de supraveghere instalate în localul McDonald's.


Românca, despre care polițiștii italieni susțin că ar lucra ca prostituată, este acuzată de tentativă de omor și de abandonarea unui minor.


Comentează știrea

x
10 ianuarie 2013
xx

oribil...ce distrusa !!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
Stire din Diverse : Român din Italia, câștigător la LOTO
Pagina a fost generata in 0.5017 secunde