O tânără îşi organizează nunta, dar şi propria înmormântare, după ce medicii au anunţat-o că mai are de trăit câteva luni

317
O tânără îşi organizează nunta, dar şi propria înmormântare, după ce medicii au anunţat-o că mai are de trăit câteva luni - tanara-1640876442.jpg

Articole de la același autor

O tânără în vârstă de 26 de ani îşi organizează nunta, dar şi propria înmormântare, după ce medicii au anunţat-o că mai are doar câteva luni de trăit.

Tânăra a povestit despre momentul în care medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit din cauza unei forme agresive de cancer la sân, chiar după ce a învins de două ori aceeaşi boală.

Potrivit Antena3.ro Geneva Wilson, din Noua Zeelandă, avea doar 24 de ani atunci când a fost diagnosticată pentru prima dată cu o formă rară şi agresivă de cancer la sân.

În ciuda şocului suferit din cauza diagnosticului, Geneva a povestit că totuşi a avut noroc pentru că a fost diagnosticată din timp, iar boala era într-un stadiu incipient şi astfel a primit mai multe variante de tratament.


Acum, la 26 de ani, Geneva a primit o veste tragică din partea medicilor care au supravegheat-o. Boala s-a întors şi i-a afectat şi plămânii, făcând-o să respire cu mare dificultate.

"Doctorii mi-au spus să folosesc din plin timpul pe care îl mai am", a declarat Geneva Wilson pentru DailyMail. Asta după ce medicii i-au spus că mai are de trăit de la câteva săptâmâni până la câteva luni.

Geneva, care îşi organiza nunta înainte de a primi al treilea diagnostic, urmează să se mărite cu logodnicul ei, James, şi în acelaşi timp, a anunţat că îşi organizează şi propria înmormântare, alături de familie, pentru a-i ajuta pe aceştia să depăşească momentul.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4576 secunde