O tornadă a făcut cel puţin şase morţi în Alabama

92
O tornadă a făcut cel puţin şase morţi în Alabama - tornadaalabama-1673626646.jpg
Cel puţin şase persoane au fost ucise vineri, când o tornadă a trecut prin centrul statului american Alabama, au raportat serviciile de urgenţă, relatează AFP.


Fenomenul meteorologic devastator şi-a continuat apoi drumul în statul vecin Georgia, unde National Weather Service (NWS) a menţinut în vigoare alerta la tornade la începutul serii.

Cele şase persoane care şi-au pierdut viaţa se aflau în comitatul Autauga, a confirmat pentru AFP directorul adjunct al serviciilor de urgenţă din comitat, Gary Weaver.


Starea de urgenţă era deja declarată în acest comitat şi în alte cinci de guvernatorul statului Alabama, Kay Ivey, care a scris la sfârşitul după-amiezii pe Twitter că zone din stat au fost zguduite de acest fenomen meteorologic periculos.

Oraşul Selma, din comitatul Dallas, şi el sub de starea de urgenţă, a suferit în special pagube importante, potrivit serviciilor primarului său James Perkins, care i-a îndemnat pe locuitori să evite deplasările şi să se stea departe de liniile de înaltă tensiune avariate de furtună.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4244 secunde