Obama: Strategia Rusiei în Siria este "sortită eșecului"

191
1
Obama: Strategia Rusiei în Siria este

Articole recomandate

Barack Obama a estimat că strategia Rusiei în Siria de a acorda sprijin regimului lui Bashar al-Assad este "sortită eșecului", informează AFP și Reuters.


"Rusia împărtășește angajamentul nostru de a lupta împotriva extremismului violent", a explicat Obama la o întâlnire cu militari americani la baza Fort Meade (Maryland, estul Statelor Unite) pentru a comemora atacurile din 11 septembrie 2001.

"Dacă sunt dispuși să lucreze cu noi și cu cele 60 de țări ale coaliției, atunci există posibilitatea unui acord politic de tranziție", a mai declarat el, scrie și Agerpres.


"Vestea proastă este că Rusia continuă să creadă că Assad este cineva care merită să fie sprijinit", a adăugat Obama, promițând să transmită un mesaj clar Rusiei: "Nu puteți continua să aplicați o strategie ce este sortită eșecului".

Liderul sirian este "distrugătorul poporului său", a acuzat Obama, subliniind că Assad și-a transformat țara într-o zonă ce atrage" jihadiștii din întreaga regiune".

Statele Unite au anunțat o recentă desfășurare de material și soldați ruși în apropiere de Latakia, fief alawit al președintelui Bashar al-Assad, amintește France Presse.


Comentează știrea

Carmen
13 septembrie 2015
Obama un ratat

Ratatul de Obama vorbeste doar ca sa scoată sunete. Ca ceva ca lumea nu zice. Bashar a adus toti teroristii??? Pai el a avut interesul sa.si distrugă tara??? Sau nenorocitii de hotdogari si cu europenii care au sponsorizat cu arme si bani toti descreieratii planetei pt. a distruge aceasta tara care le statea in gat pt ca nu accepta sa se injoseasca in fata lor???? Cum vrea Putin sa facă ceva, nu e bine! Dar ce.au facut americanii si europenii..intotdeauna a fost bine. Nenorocitii naibii care au distrus atatea tari pt ambitiile lor parșive!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5195 secunde