Octavian Jurma, despre situația critică din spitale: În continuare nu vrem să facem nimic, însă ne jelim

223
Octavian Jurma, despre situația critică din spitale: În continuare nu vrem să facem nimic, însă ne jelim - jurma-1633451712.jpg
Epidemiologul Octavian Jurma a precizat, marţi, pe o rețea de socializare, că măsura privind suspendarea intervenţiilor chirurgicale pentru 30 de zile vine ca urmare a faptului că am refuzat o nouă carantină. Medicul consideră că solicitarea României privind ajutorul Uniunii Europene în timpul crizei COVID este un demers rușinos deoarece autoritățile române au refuzat să ia măsuri dure.


„Am refuzat să suspendăm cârciumile pentru 30 de zile ca să închidem pandemia pentru că <> şi trebuie să le ţinem deschise <>. Iată că acum suspendăm spitalele pentru 30 de zile ca să ţinem în continuare cârciumile deschise şi aflăm care este <> preţul impus de politicieni oamenilor. Nu doar că refuzăm să stingem incendiul numit COVID-19 dar măsurile luate până acum sunt menite sa garanteze propagarea lui, probabil pe baza unui scenariu bolnav de imunizare de turmă prin infectare în masă ilustrat prin remarci gen <> sau <>”, a scris Octavian Jurma pe o rețea de socializare.

Potrivit Realitatea.net, medicul susţine că pentru parlamentari urgenţa este „cine va fi la cârma corabiei care se scufundă odată cu tot poporul”.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6248 secunde