Oficialii Casei Albe susţin că Rusia şi-a crescut prezenţa militară la graniţa cu Ucraina cu până la 7.000 de soldaţi

180
Oficialii Casei Albe susţin că Rusia şi-a crescut prezenţa militară la graniţa cu Ucraina cu până la 7.000 de soldaţi - exercitiimilitarerusestiinapropi-1645072844.jpg

Articole de la același autor

Rusia şi-a crescut prezenţa militară la graniţa cu Ucraina cu până la 7.000 de soldaţi, dintre care unii au sosit miercuri, chiar dacă Moscova a anunţat o retragere parţială a forţelor sale, a asigurat un înalt oficial al Casei Albe, transmite joi AFP, citată de Agepres.

"Ieri ruşii au anunţat că îşi retrag trupele de la graniţa cu Ucraina. Acum ştim că este fals. De fapt, avem acum confirmat că în ultimele zile Rusia şi-a mărit prezenţa de-a lungul graniţei sale cu Ucraina cu până la 7.000 de soldaţi, dintre care unii au sosit astăzi", a declarat presei un înalt oficial al Casei Albe, sub protecţia anonimatului. "Rusia spune că vrea să găsească o soluţie diplomatică, dar acţiunile sale indică contrariul. Sperăm că va schimba direcţia înainte de a lansa un război catastrofal şi distructiv", a mai spus oficialul american. El a asigurat că Rusia ar putea să lanseze oricând o operaţiune care să servească drept pretext pentru a invada Ucraina. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.478 secunde