Oficialul român de la turism care s-a făcut de râs: "Nu ştiu limba engleză"

750
1
Oficialul român de la turism care s-a făcut de râs:

Articole de la același autor

Imagini halucinante cu cei care ne conduc şi care ar trebui să ne promoveze în afara ţării. Secretarul de stat din Ministerul Turismului Dimitrie Horaţiu Clepan recunoaşte public că nu ştie limba engleză, potrivit Antena3


Dimitrie Horaţiu Clepan a participat la o şedinţă a miniştrilor Turismului, care a avut loc în Cehia.


Oficialul român de la turism a reprezentat ţara noastră.

"Nu ştiu, nu vorbesc foarte bine limba engleză, dar mă aştept să fie prietenesc", le-a spus el jurnaliştilor prezenţi la şedinţa miniştrilor.


Comentează știrea

Pensionar
6 decembrie 2022
Sa stim numai si alte limbi !

Domnisoara , articolul creaza o impresie nelamurita asupra acestui Secretar de Stat. Adica nu trebuia sa explicati daca acest functionar de stat cunoaste sau nu vreo limba straina ? Eu nu cred ca obligatoriu este ca acesti functionari sa cunoasca limba engleza , daca cunosc alte limbi.Eu vad ca engleza e limba mondiala , dar sa nu ne inchinam ei. La 1848 romanii erau bonjuristi , iar azi sunt ocheisti. Unde te invarti , toti spun OK in loc de bine. Ce rost are sa ne fandosim. Daca te plimbi prin orasele noastre , vezi ca scrie market , in loc de piata , nice price in loc de preturi mici si alte inscriptii englezesti , parca suntem in Englitera. Nu s-a schimbat nimic de pe vremea lui Tanase !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.795 secunde