OMENIREA, CU SUFLETUL LA GURĂ! Vladimir Putin va pronunţa, azi, un discurs important şi substanţial!

591
OMENIREA, CU SUFLETUL LA GURĂ! Vladimir Putin va pronunţa, azi, un discurs important şi substanţial! - 20190326t000000z928509313rc18453-1671618549.jpg
Preşedintele rus Vladimir Putin va pronunţa miercuri un discurs important şi substanţial, în cursul întâlnirii cu responsabilii din domeniul apărării pentru a face un bilanţ al campaniei militare din Ucraina, a anunţat Kremlinul, potrivit Reuters.

Preşedinţia rusă a declarat că nu vede nicio şansă pentru convorbiri de pace cu Kievul în contextul în care preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski efectuează miercuri o vizită la Washington.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a afirmat că livrările de arme occidentale către Ucraina vor conduce la o ''adâncire'' a conflictului.

Pe de altă parte, preşedinţia rusă a anunţat că în acest an Vladimir Putin nu va susţine discursul tradiţional în faţa parlamentului Federaţiei Ruse. Săptămâna trecută, Kremlinul a anunţat că Putin nu va organiza nici conferinţa de presă prevăzută de obicei pentru finalul anului.

Tot miercuri, Kremlinul a precizat că preşedintele Vladimir Putin nu are intenţia de a purta discuţii cu directorul general al Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, în timpul vizitei acestuia în Rusia ce va avea loc joi.

Grossi se va deplasa în Rusia pentru a discuta despre crearea unei zone de securitate în jurul centralei nucleare Zaporojie, din sudul Ucrainei.

Centrala Zaporojie, aflată în teritoriul ocupat de forţele ruse, a fost ţinta atacurilor repetate de care părţile beligerante se acuză reciproc, sporind temerile privind un dezastru nuclear. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4062 secunde