Omul de afaceri Liviu Galan, fost finanțator al clubului FC Național, a murit

1733
Omul de afaceri Liviu Galan, fost finanțator al clubului FC Național, a murit - liviu-galan-deces-1713720076.jpg

Articole de la același autor

Omul de afaceri bucureștean Liviu Galan, fostul finanțator al clubului de fotbal FC Național, a încetat din viață, duminică, 21 aprilie, la vârsta de 68 de ani, a anunțat Liga Profesionistă de Fotbal.


Liviu Galan era considerat „unul dintre cei mai enigmatici milionari din topul Forbes România“, în care, în 2011, figura cu o avere estimată la 20-22 de milioane de euro.


Potrivit Forbes, Galan a făcut bani din echipamentele și soluțiile de securitate pe care le vindea instituţiilor bancare din România, afacere care nu a figurat însă oficial pe numele său. Galan a fost unul dintre primii antreprenori români care s-au aventurat pe tărâmul produselor de lux, prin reţeaua de magazine Bliss. El colecționa ceasuri rare şi scumpe și avea, în perioada cea mai bună, un parc auto personal, constituit din 30 de maşini de lux.


În afară de finanțarea clubului FC Național, Galan a patronat și Şcoala de Fotbal „Nucet“. De asemenea, în Fotbal Management 2002 SRL a avut o participaţie de 80% și era asociat cu senatorul Anghel Iordănescu (10% din acţiuni) şi cu renumitul antrenor israelian, fostul selecţioner, Shlomo Sharf (10%). Galan avea dublă cetăţenie, română şi israeliană, şi deţinea o serie de proprietăţi în România, Israel, Germania, dar şi în SUA.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4414 secunde