Orașul unde nu mai ai voie să fumezi nici în casa ta

368
1
Orașul unde nu mai ai voie să fumezi nici în casa ta - smoking-1448559868.jpg

Articole recomandate

Autoritățile din Los Angeles au interzis fumatul în locuințe, lifturi sau parcări. Aceste interdicții se extind și asupra celor care fumează la geam, balcoane sau în interiorul unui autoturism parcat în curte, potrivit NBC.



Toți proprietarii care dau spațiu în chirie urmează să semneze un document suplimentar în legătură cu aceste noi interdicții.

Celor care refuză să sprijine inițiativa, le-a fost recomandat să-și schimbe domiciliul. Persoanele care vor încălca interdicția sunt pasibile de o amendă în valoare de 125 de dolari.

Aceste interdicții vizează comunitățile care numără cel puțin 100 de persoane, adică blocuri de locuințe, complexe rezidențiale, cartiere.



Comentează știrea

sibnet
27 noiembrie 2015
activitate acasa pe calculator

Sursa banilor e chiar langa tine: un curs GRATUIT, online, pas cu pas, cu cele mai simple si mai clare explicatii! Inveti imediat cum poti sa faci bani! Trebuie doar sa urmezi acest curs de exceptie si inveti garantat, GRATUIT, cum poti sa faci bani! Cand vrei cu seriozitate si tu acest curs online, cere informatii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3442 secunde