Oreste, prins de polițiști drogat la volan

328
Oreste, prins de polițiști drogat la volan - oreste-1636644918.jpg

Articole de la același autor

Cunoscutul prezentator de televiziune Oreste Teodorescu a fost prins drogat la volan.


Oreste Teodorescu a fost depistat în trafic de polițiștii rutieri. Oamenii legii i-au întocmit deja un dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. Prezentatorul TV a fost oprit de polițiștii de la Rutieră pe data de 2 noiembrie pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei.

Polițiștii i-au cerut lui Oreste să sufle în aparatul Drug Test, iar rezultatul ar fi fost unul pozitiv. Așa cum se întâmplă în aceste cazuri, prezentatoru de televiziune a fost condus la Institutul Național de Medicină Legală unde i-au fost recoltate probe de sânge.

Potrivit Antena3.ro, pe numele lui Oreste Teodorescu a fost demarată o anchetă pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive care a fost deja înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Durează aproximativ 60 de zile până când rezultatele analizelor vor veni de la Institutul Național de Medicină Legală.


"Oreste nu este străin de aceste substanțe psihoactive pentru că în anul 2018 a fost dus la DIICOT Ploiești pentru a fi audiat într-un dosar de trafic de droguri în care au fost implicate mai multe persoane publice printre care și designerul Răzvan Ciobanu, decedat între timp.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7469 secunde