Pagina de Facebook a cancelarului austriac, asaltată de mesajele românilor: De azi, te poți considera rus

3374
1
Pagina de Facebook a cancelarului austriac, asaltată de mesajele românilor: De azi, te poți considera rus - rus-1670515368.jpg

Articole de la același autor

Pagina de Facebook a cancelarului austriac Karl Nehammer a fost asaltată de mesajele românilor indignați de poziția Vienei față de aderarea României la spațiul Schengen, materializată în cele din urmă cu o respingere a țării noastre și a Bulgariei. Majoritatea mesajelor au vizat presupusa influență a intereselor Rusiei asupra poziției luate de guvernul de la Viena, potrivit Realitatea

În ultimul mesaj de pe Facebook al lui Nehammer, acesta le-a urat compatrioților "Sărbători frumoase și binecuvântate".


Postarea a fost însă asaltată de mesajele unor români revoltați de felul în care Austria și cancelarul s-au opus fățiș și fără echivoc intrării României și Bulgariei în spațiul Schengen.

"De azi te poți numi rus" sau "În rusă (limba - N.R.), vă rog", au fost 2 dintre mesajele care au făcut trimitere la scenariul invocat și de unii politicieni români că în spatele deciziei Austriei s-ar fi aflat interesele sau influența Rusiei.

Un alt mesaj, mai elaborat, a adus in discuție avantajele pe care le are Austria de pe urma României și pe care nu știe să le răsplătească.

"Avem 60.000 de asistenți medicali și asistenți medicali care au grijă de părinții și bunicii tăi. Ne lăsăm familiile, copiii, bunicii și venim la voi lună de lună. Este inacceptabil să nu aprobați aderarea României la Schengen. Lasă-ne să te dezamăgim și pe tine. "Haideți să stăm cu toții în România", a scris un alt comentator din România.


Comentează știrea

Doar Ei
8 decembrie 2022
erorile celor ce se substituie neamului

Pupindosistii occidentului ne-au transformat în COLONIE (nu PARFUM) si vor sa ne transforme în "COLON-IZURI irespirabile"!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3818 secunde