Panică în Hawaii! Este așteptată o furtună puternică

115
Panică în Hawaii! Este așteptată o furtună puternică - furtuna-1375165430.jpg

Articole recomandate

Locuitorii arhipelagului american Hawaii și turiștii se pregăteau pentru sosirea furtunii tropicale Flossie care, deși a slăbit în intensitate, urma să provoace ploi puternice și rafale violente de vânt, potrivit autorităților, relatează AFP.




Luni dimineața - după ora locală -, Flossie era însoțită de rafale de vânt de 65 de kilometri pe oră, mai puțin decât cei 100 de kilometri pe oră înregistrați cu o zi înainte, potrivit Centrului Uraganelor în Pacificul de centru, cu sediul la Honolulu, capitala acestui stat american."Ne așteptăm la o slăbire a sistemului (Flossie), dar el va provoca rafale de vânt violente, ploi puternice și o mare agitată", prevede Centrul.


Potrivit meteorologilor, Flossie se afla luni la aproximativ 320 de kilometri est de Honolulu și se deplasa către vest-nord-vest cu aproximativ 30 de kilometri pe oră. Furtuna urma să afecteze Big Island, cea mai mare insulă din arhipelag, în cursul zilei de luni. Primarul din Honolulu Kirk Caldwell a anunțat deschiderea a aproximativ zece refugii gestionate de către Crucea Roșie. Parcurile naționale au fost închise publicului, iar câteva zeci de zboruri au fost anulate, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Mai 2012
Stire din Fun : Panici și crize mondiale
Pagina a fost generata in 1.3092 secunde