Panică într-un avion al United Airlines. Un pasager a fost înțepat de un scorpion

320
Panică într-un avion al United Airlines. Un pasager a fost înțepat de un scorpion - scorpion79068600-1492190266.jpg

Articole recomandate

Un pasager al companiei aeriene americane United Airlines a fost înțepat de un scorpion în timp ce zbura de la Houston la Calgary.

Animalul a căzut din compartimentul de deasupra scaunului de la clasa Business unde Richard Bell servea prânzul, a povestit soția acestuia, Linda.

"Soțul meu a simțit ceva în păr. L-a scos din păr și a căzut pe masă. Când l-a apucat de coadă, l-a înțepat", a spus ea pentru CNN. Femeia a explicat că Bell a încercat să împingă scorpionul de pe tavă, iar acesta a aterizat pe culoarul dintre scaune, atrăgând atenția unui alt pasager care a strigat : "Dumnezeule, un scorpion".

Însoțitoarele de bord au prins rapid animalul și l-au aruncat la toaletă. "Însoțitorii noștri de bord au ajutat un pasageri care a fost înțepat de ce pare să fi fost un scorpion, la bordul unui avion, săptămâna trecută", a anunțat United Airlines într-un comunicat. Linda Bell a mai povestit că un alt pasager i-a dat soțului ei un medicament antihistaminic.

"Echipajul nostru a consultat imediat un medic MedLink aflat la sol, care a ghidat (însoțitorii de bord- n.r.) pe parcursul incidentului și a dat asigurări echipajului că nu îi pune viața în pericol pasagerului", se adaugă în mesajul companiei. Personal medical a așteptat aeronava la aterizarea pe aeroportul Calgary pentru a prelua bărbatul înțepat.

Nu este clar cum a ajuns scorpionul în avion. Înainte de cursa către Calgary, avionul zburase din Costa Rica la Houston.

Astfel de incidente sunt rare, dar nu fără precedent. Un scorpion a înțepat o femeie în 2015, la bordul unei curse de la Los Angeles la Portland, Oregon. Incidentul a avut loc în aceeași zi în care un alt pasager al United Airlines, care urma să zboare de la Chicago, a fost dat jos cu forța din avion. Scandalul a rezonat în întreaga lume, utilizatorii rețelelor sociale din Statele Unite, China și Vietnam cerând boicotarea celui de-al treilea mare operator aerian american, în funcție de traficul de pasageri, și oprirea practicii de suprarezervare a locurilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0053 secunde