Părinții vor cheltui până la 1500 de lei pe rechizitele copiilor

124
Părinții vor cheltui până la 1500 de lei pe rechizitele copiilor - rechizite-1660746733.webp

Articole de la același autor

Au mai rămas mai puţin de trei săptămâni până la începerea şcolii, iar părinţii au pregătite deja listele cu rechizitele necesare. În funcţie, de vârsta copilului, cheltuielile pot ajunge până la 1.500 de lei. De ce se tem părinţii şi cât vor fi nevoiţi să scoată din buzunare, potriit Antena3.ro


Un studiu realizat pe această temă arată că şi în Statele Unite, părinţii se confruntă cu aceeaşi problemă: o treime dintre ei se aşteaptă să cheltuiască mai mult decât anul trecut pe produse destinate şcolii. 


Potrivit studiului, pentru mai mult de jumătate dintre părinţi, mai exact pentru 57%, principala preocupare cu privire la cheltuielile generate de începerea anului şcolar este reprezentată de creşterea preţurilor asta în condiţiile în care unii susţin că situaţia lor financiară s-a înrăutăţit tot mai mult comarativ cu anul trecut. Aşadar din cauza creşterii preţurilor, părinţii spun că acum bugetul alocat pentru cumpărături va creşte şi el. Ma exact un părinte va cheltui, în medie, aproximativ 660 de dolari.


Iar creşterile vin la pachet şi cu multe nemulţumiri. Unii părinţi, adică 64% suspectează că acum comercianţii vor majora artificial preţurile, profitând astfel de inflanţie, iar 77% spun că vor opta pentru altă marcă dacă produsele preferate vor fi mult prea scumpe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4719 secunde