Fostul primar al Chișinăului, Dorin Chirtoacă:

"Partidele pro-europene și cele unioniste trebuie să creeze o mișcare anti-regim"

196

Articole recomandate

Partidele pro-europene și cele unioniste trebuie să-și unească forțele pentru a mobiliza poporul la următoarele alegeri și pentru a obține victoria, susține prim-vicepreședintele Partidului Liberal (PL) din Republica Moldova, Dorin Chirtoacă. Potrivit acestuia, PL împreună cu Partidul Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și alte partide care vor dori trebuie să creeze o mișcare anti-regim, informează IPN.md.

Dorin Chirtoacă subliniază că, la ora actuală, este absolut esențial ca liderii partidelor sa iasă în față și să mobilizeze cetățenii pentru că a rămas prea puțin timp până la alegerile parlamentare din acest an.

Potrivit fostului primar al Chișinăului, filtrele de integritate și meritocrație pe care le creează PPDA și PAS privind accederea în echipa blocului sunt bune, dar acest lucru ar putea tărăgăna procesul, iar acum este esențială mobilizarea populației. "Liderii politici trebuie să-și asume decizii. Maia Sandu știe pe cine are alături în echipă, noi la Partidul Liberal știm pe cine avem alături, cei care am rămas rezistăm. Haideți să ne unim forțele și să mergem înainte", a declarat prim-vicepreședintele PL. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4521 secunde