Partidul lui Netanyahu își acuză rivalul de corupție

190
Partidul lui Netanyahu își acuză rivalul de corupție - partidul-1553780210.jpg

Articole recomandate

Likud, partidul prim-ministrului israelian Benjamin Netanyahu, l-a acuzat, miercuri, de corupție pe principalul său rival, Benny Gantz, la mai puțin de două săptămâni până la alegerile legislative din 9 aprilie, relatează France Presse.

"Likud îi cere procurorului de stat să deschidă imediat urmărirea penală împotriva lui Benny Gantz", a declarat ministrul Științei și tehnologiei, Ofir Akounis, într-o conferință de presă a Likud la Tel Aviv.

Akounis a denunțat "un caz grav de corupție care îl implică direct pe Benny Gantz", susținând că se bazează pe un raport al controlorului de stat, Yossef Shapira.

Într-o altă conferință de presă la Ierusalim, un responsabil al biroului controlorului de stat, Daniel Jacobs, a declarat că, potrivit acestui raport, poliția israeliană a comis nereguli în 2016 în timpul negocierilor pentru cumpărarea de produse ale unei companii hi-tech, "A cincea dimensiune".

Această companie, condusă la acea vreme de Benny Gantz, a fost închisă în 2018, iar acesta din urmă nu a fost pus sub acuzare în acest caz, biroul controlorului statutului subliniind că raportul său se referă doar la nereguli ale poliției.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4121 secunde