Pasagerul unei nave de croazieră a fost găsit la 15 ore, după ce a căzut în mare

148
Pasagerul unei nave de croazieră a fost găsit la 15 ore, după ce a căzut în mare - pasageruluneinavedecroaziera-1669660006.png

Articole de la același autor

Un pasager de pe nava de croazieră „Carnival Valor” a dispărut în timp ce vasul străbătea Golful Mexic. Bărbatul, un tânăr de 28 de ani, călătorea împreună cu sora sa. La un moment dat, s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. A doua zi, la prânz, sora lui a anunțat dispariția, după ce îl căutase pe navă și nu îl mai găsise.

Personalul de securitate a cercetat toată nava, dar nu a dat de urma tânărului. În cele din urmă, vasul s-a întors din drum, pe traseul pe care îl străbătuse, pentru a găsi pasagerul dispărut.

Totodată, a fost alertată Garda de Coastă, care a declanșat operațiunea de căutare aeriană și maritimă, pe o rază de 200 de mile. În plus au fost alertate toate navele aflate în apropierea Golfului Mexic.

La ora 20.25, echipajul bulk-carrier-ului „Crinis” a raportat că a observat un om în apele mării, la 20 de mile sud de coasta Louisianei. Imediat, un elicopter a decolat din New Orleans și s-a îndreptat spre locul indicat.

După mai mult de 15 ore de stat în mare, tânărul a fost găsit și urcat pe elicopter. Era conștient și a spus cum se numește, confirmând că a căzut peste bord de pe vasul de croazieră. Bărbatul dădea semne de hipotermie, deshidratare și șoc, dar putea să meargă și să vorbească.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3827 secunde