Patronii de restaurante, obligaţi să scrie în meniu ingredientele fiecărui preparat

177
Patronii de restaurante, obligaţi să scrie în meniu ingredientele fiecărui preparat - rest-1675017255.jfif

Articole de la același autor

ANPC a anunțat că ordinul care stabilește detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor va intra în vigoare pe data de 15 martie 2023.


Este vorba de măsura care îi obligă pe patronii de restaurante să detalieze în meniuri ingredientele fiecărui preparat pus în vânzare. Acest ordin ar fi trebuit să fie pus în aplicare de anul trecut, însă la solicitarea reprezentanților HORECA a fost amânat.


Patronii de restaurante trebuie să se conformeze noii reglementări, însă au criticat în nenumărate rânduri această măsură, despre care spune că le va crea foarte multe probleme. Citește mai departe


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5108 secunde