Patronul firmei care a produs geaca lui Putin:"E rușinos. Trimitem donații în Ucraina"

317
Patronul firmei care a produs geaca lui Putin:

Articole de la același autor

Patronul companiei care a produs geaca purtată de Putin pe stadionul din Moscova a declarat că a fost rușinat să vadă că dictatorul de la Kremlin a îmbrăcat acea haină, relatează Realitatea.net


Luigi Loro Piana a declarat că livrările către Rusia au fost oprite de la începutul lunii martie și compania trimite donații către Ucraina. ”Putin ar trebui să reflecteze asupra masacrului pe care îl comite asupra poporul ucrainean”, a spus patronul companiei. Geaca purtată de Putin, peste un pulover alb pe gât care se presupune că ascundea o vestă antiglonț, se vinde în Rusia cu aproximativ un milion și jumătate de ruble, adică peste 12.000 de euro.

„E oarecum rușinos din punct de vedere uman” , a spus Pier Luigi Loro Piana.


„Grupul din care face parte Loro Piana a făcut deja toți pașii necesari pentru a se distanța și a fi solidar cu pozițiile europene față de tragedia umană pe care o trăim”, a spus antreprenorul.

„Cred că haina purtată de Putin a fost cumpărată cu mult timp în urmă, dar cred că acestea sunt probleme minore în comparație cu tragedia unui război. Ca firmă, suntem complet solidari cu pozițiile grupului LVMH. Este clar de ce parte am ales să fim. Nu mă simt vinovat pentru acea geacă purtată pe scenă, dar cred că Putin ar trebui să reflecteze asupra masacrului pe care îl comite asupra poporul ucrainean”, a spus Loro Piana.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7762 secunde