Patru morți și zece răniți într-un atac armat în SUA

76
Patru morți și zece răniți într-un atac armat în SUA - atacarmat-1654175026.jpg

Articole de la același autor

Cel puțin patru oameni au murit și zece au fost răniți, în cel mai recent atac armat din Statele Unite. Un bărbat a intrat cu două arme într-un spital din Oklahoma și a deschis focul. Forțele de ordine l-au găsit mort și presupun că s-a sinucis. Nu se cunosc deocamdată motivele atacului.
 

Atacul vine la o săptămână după ce un adolescent de 18 ani a ucis 19 copii și doi profesori la o școală din Texas. Iar la jumătatea lunii mai, un alt tânăr, tot de 18 ani, a ucis zece oameni într-un supermarket din statul New York.

Eric Dalgleish, adjunctul Poliției din Tulsa, Oklahoma: „La ora 16:52, dispeceratul nostru a primit un apel despre un trăgător activ la Natalie Medical Building din 6457 South Yale Avenue. Am trimis ofițerii la locație. Au luat contact cu victimele și cu suspectul la 5:01. Ofițerii care au ajuns au auzit împușcături în clădire și de aceea s-au îndreptat către etajul al doilea”.


„Veneam la doctor, i-am luat pe nepoții mei cu mine. E îngrozitor! Este foarte trist! S-a întâmplat atât de aproape de casă, te gândești că nu mai este sigur nicăieri să ieși pe stradă. Mă rog pentru toți cei care se află în acea clădire”, a spus o femeie.

Atacul a avut loc într-una dintre clădirile unui spital din Tulsa, Oklahoma. Suspectul, găsit și el mort, este un bărbat tânăr, de culoare, înarmat cu o pușcă și cu un pistol. A folosit ambele arme, a precizat poliția, care crede că acesta s-a sinucis. Oamenii legii au intervenit rapid și masiv și au început evacuarea clădirii, în timp ce căutau în primă fază un potențial al doilea atacator. Pe unul dintre martorii atacului l-au găsit ascuns într-un dulap.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7958 secunde