Patru ruși, condamnați la închisoare pentru încurajarea, filmarea și participarea la unui viol în grup

659
Patru ruși, condamnați la închisoare pentru încurajarea, filmarea și participarea la unui viol în grup - rusi4violdailymail-1314195849.jpg
Patru tineri ruși, provenind din familii înstărite, au fost condamnați la un total de 35 de ani de închisoare, după ce au încurajat și scandat violarea în grup a unei colege de 18 ani, filmând întreaga scenă cu iPhone-ul.
Cei patru au scandat la scena de viol ca "fotbaliști profesioniști sărbătorind înscrierea unui gol", potrivit judecătorilui de caz, informează Daily Mail.

Oleg Ivanov și Gregory Andreev Melnikov, ambii de 23 de ani, Norayr Davtyan, de 22 de ani și Armen Simonyan, de 19 ani, au filmat scena violului unei colege în vârstă de 18 ani, din Malaezia, la internatul în care stăteau toți, unde taxa de școlarizare se ridică la 30.000 de lire sterline pe an.

Jurații au decis în unanimitate condamnarea la închisoare a tinerilor, după ce au văzut ei înșiși clipul, în care aceștia o insultau pe victimă, în timp ce au violat-o pe rând.

Davtyan a susținut, în boxa acuzaților, că tânăra violată era o "târfă", el fiind condamnat la zece ani de închisoare. Un alt tânăr a fost condamnat la nouă ani, iar ceilalți doi la câte opt ani.

După ce au violat-o pe tânără, care susține că i-au pus droguri în băutură în timpul unei petreceri, ei au arătat filmulețul mai multor prieteni de la facultate. În timp ce o violau într-o cameră de cămin, tinerii și-au luat mai multe pauze, timp în care au ieșit afară să fumeze.

Violul a avut loc în 21 ianuarie, în timpul unei petreceri studențești.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.262 secunde