Paula Seling lansează un material de colinde tradiționale românești, destinat diasporei

169
Paula Seling lansează un material de colinde tradiționale românești, destinat diasporei - paulaseling-1636899084.jpg
Materialul online de colinde tradiţionale româneşti - "Paula Seling - În inima diasporei", realizat de Asociaţia de Treabă, cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, se lansează duminică.

Potrivit Agerpres, proiectul, care poate fi accesat la link-ul youtube:  https://youtu.be/JoJYw34bziY , îşi propune să ducă spre românii din întreaga lume, prin intermediul online-ului, colindele tradiţionale româneşti, contribuind astfel la menţinerea vie a tradiţiilor.

"Pentru păstrarea vie a spiritului românesc de peste hotare, este esenţial ca românii să nu piardă legătura cu tradiţiile şi obiceiurile strămoşeşti. Cele unsprezece piese incluse în proiect creează o punte de spiritualitate şi identitate naţională cu şi între românii din întreaga lume", se afirmă într-un comunicat transmis duminică.

"Materialul este menit să dăruiască fiecăruia dintre cei ce îl ascultă şi privesc, sentimentul de acasă. Pot spune că este unul dintre cele mai emoţionante lucruri pe care le-am realizat până acum. Vertical, sensibil şi puternic în acelaşi timp, plin de iubirea, fremătarea, seninul şi înţelepciunea poporului nostru, adunate toate în muzica şi versurile aurite", spune Paula Seling, 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Paula Seling concertează la Harlequin
Miercuri, 21 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Paula Seling, concert la Constanța
Sâmbătă, 27 Iunie 2015
Stire din Cultură-Educație : Concert inedit cu Paula Seling
Pagina a fost generata in 0.3935 secunde