Video Paza de Coastă britanică a filmat salvarea a cinci pescari naufragiați, printre care și un român / VIDEO

105
1
Paza de Coastă britanică a filmat salvarea a cinci pescari naufragiați, printre care și un român / VIDEO - salvare-1422119169.jpg

Articole recomandate

Paza de Coastă britanică a prezentat imagini de la o operațiune de salvare a cinci pescari, inclusiv a unui român, a căror ambarcațiune s-a scufundat în Oceanul Atlantic.

Cei cinci pescari, patru irlandezi și un român, plecaseră din localitatea irlandeză Rossaveal, cu o ambarcațiune, spre insulele scoțiene Hebride, zilele trecute, pentru a prinde macrou, scrie site-ul IrishCentral.com.

Ajunși în larg, pescarii au observat că nava lor începuse să ia apă, în condiții de furtună, astfel că au solicitat intervenția Pazei de Coastă britanice.


Până la sosirea elicopterului Pazei de Coastă, ambarcațiunea se scufundase parțial, iar cei cinci pescari au sărit în apa foarte rece a Oceanului Atlantic.

Echipajul elicopterului a reușit să îi salveze pe toți cei cinci pescari, care au fost transportați în siguranță la țărm.

Toți cei cinci pescari au primit îngrijiri medicale pentru hipotermie.



Comentează știrea

Claudia Cioc
21 aprilie 2015
Job serios

Te invit sa castigi bani. Hotaresti singur, DA sau NU. Mulți oameni încearcă să mulțumească pe toată lumea și constată că au ajuns să trăiască viața altora. Fii autentic și urmează visele tale, nu ale altora! O oferta greu refuzat. Citind ce-ti voi trimite, chiar daca nu vei continua, tot vei invata ceva, ceva ce-ti va fi de folos in viitor. Putin curaj si vei vedea cata dreptate am avut. Sigur, imi vei multumi. Incepe chiar acum prin trimiterea textului "INFO" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0447 secunde