Pensiunile din Viscri, rezervate 100% cât va fi regele britanic în țară. Ce preferă să mănânce Charles

252
Pensiunile din Viscri, rezervate 100% cât va fi regele britanic în țară. Ce preferă să mănânce Charles - printulcharlesmediafaxweb-1685036794.jpg
Niciun loc de cazare nu mai este disponibil la Viscri, cu doar o săptămână înainte de vizita regelui Regatului Unit, Charles al III-lea. La pensiunile din satul brașovean sunt peste 150 de locuri de cazare, însă toate au fost rezervate pe întreaga perioadă în care este anunțată vizita suveranului britanic în țara noastră.


Este pentru prima dată când un rege al Marii Britanii și Irlandei de Nord vizitează România, iar compatrioții noștri nu vor să scape ocazia de a fi cât mai aproape de prietenul țării noastre. Cei care și-au rezervat locuri în pensiunile de la Viscri speră că vor putea chiar schimba două vorbe cu regele Charles, cel care are mai multe proprietăți în Transilvania.


Majestatea Sa este așteptată să ajungă în România în 2 iunie și între locurile în care va merge se numără și Viscri. Nu numai locurile de cazare de aici au fost rezervate în totalitate, ci chiar și cele din împrejurimi, astfel că va fi foarte multă lume în momentul în care va sosi suveranul britanic.


„Nu mă gândeam ca un monarh al Marii Britanii să facă prima lui vizită în România. Este o dovadă că iubește natura de la Viscri, Mălâncrav și Valea Zălanului, iubește flora și fauna de aici și a ales și un moment extraordinar, pentru că acum câmpurile sunt pline de flori”, a declarat Dumitru Gărgărici, viceprimarul comunei Bunești, din care face parte și satul Viscri.


Reprezentanții Casei Prințului Charles din Viscri spun că suveranul este o persoană simplă, pentru care nu vor pregăti nimic special, deoarece nu numai că nu dorește delicatese greu de găsit, dar este foarte încântat să mănânce hrana obișnuită a locuitorilor din zonă, informează Adevărul.ro


Astfel, pentru Charles al III-lea vor fi aduse gemuri, brânză și alte produse făcute chiar la Viscri. Aici totul este natural și regele este foarte fericit să poată trăi măcar pentru câteva zile la fel ca sătenii din Viscri, în aer curat și cu produse cu adevărat bio.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2087 secunde