Pentagonul ar putea furniza Ucrainei un radar militar performant pentru combaterea atacurilor rebelilor proruși

96
Pentagonul ar putea furniza Ucrainei un radar militar performant pentru combaterea atacurilor rebelilor proruși - pentagon-1437664193.jpg

Articole recomandate

Pentagonul ar putea furniza Ucrainei un radar militar performant pentru a combate atacurile produse de rebelii proruși în estul țării, în cazul în care propunerea va aprobată de Casa Albă, informează B1.ro.

Dezbaterile cu privire la acest subiect au loc în contextul în care conducerea de la Washington estes supusă unor presiuni ajuta Ucraina să combată atacurile comise de rebelii separațiști pro-ruși din estul țării.

Oficiali ai Administrației SUA susțin că armamentul pe care Pentagonul l-ar putea trimite Ucrainei nu este letal, astfel nu va fi nevoie de o politică specială pentru introducerea echipamentului de radar pe teritoriul ucrainean.

Anul acesta, Casa Albă a decis să trimită Ucrainei armament letal, ca artilerie sau sisteme portabile de apărare aeriană în condițiile în care există îngrijorarea că tensiunile din estul Ucrainei ar putea lua amploare.

Pe de altă parte, există temerea că o astfel de măsură ar putea provoca furia Rusiei care alimentează cu armament rebelii separatiști din estul Ucrainei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2753 secunde