Pentru prima dată, Disney introduce o poveste gay într-unul din serialele pentru copii

253
1
Pentru prima dată, Disney introduce o poveste gay într-unul din serialele pentru copii - disney-1509199037.jpg

Articole recomandate

Pentru prima dată, Disney Channel va introduce o poveste gay într-unul dintre serialele sale pentru copii. Acest lucru se va întâmpla în al doilea sezon al serialului Andi Mack, care a avut premiera vineri, 27 octombrie.

Nu este vorba despre un personaj secundar, ci despre unul dintre personajele principale ale serialului: Cyrus, un băiat de 13 ani care începe să realizeze că are sentimente față de un alt băiat din clasa lui.

Acesta va fi punctul de pornire pentru Cyrus în descoperirea proprie sexualități, iar personajele din serial au reacții pozitive în legătură cu revelația lui Cyrus.

"Andi Mack este o poveste despre preadolescenți care se descoperă. Terri Minsky, distribuția și toți cei implicați în show au mare grijă ca el să fie potrivit tuturor tipurilor de public și să transmită un mesaj despre includere și respect față de umanitate", se arată într-un comunicat Disney Channel.


În trecut, Disney Channel a mai prezentat personaje gay, dar ele au fost episodice. De această dată, premiera o reprezintă faptul că este vorba despre un personaj principal.

Andi Mack este cel mai urmărit serial în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani. Așadar, poate generația lor va fi ceva mai deschisă la minte și mai puțin speriată de diversitate, scrie noizz.ro


Comentează știrea

eugen
28 octombrie 2017
gay

de cind au devenit PLUTO si DONALD homo / care este pasiv si care este activ pentru lamurirea copiilor sub 5 anii

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5139 secunde