Peste 400 de polițiști ucraineni au fost dați afară pentru că nu s-au vaccinat

220
Peste 400 de polițiști ucraineni au fost dați afară pentru că nu s-au vaccinat - politisticoncediati-1636640828.jpg

Articole de la același autor

405 polițiști au fost concediați în Ucraina pentru că nu erau vaccinaţi, a anunţat şeful instituției, Ihor Klimenko, potrivit deschide.md.

„405 angajaţi nevaccinaţi au fost concediaţi din Poliţia Naţională a Ucrainei. Erau nevaccinaţi şi îşi puneau în pericol colegii”, a anunţat Klimenko.

În prezent, 2.500 de polițiști se află în evidența autorităților sanitare ca fiind infectați cu SARS-CoV-2, însă 95% din întregul personal al poliţiei a fost vaccinat împotriva coronavirusului.

În Ucraina, din 8 noiembrie, vaccinarea a devenit obligatorie pentru toţi oficialii şi profesorii. Măsura nu se aplică persoanelor care au contraindicație medicală pentru vaccinare. Tot atunci a fost adoptată hotărârea de suspendare a angajaţilor nevaccinaţi din companii, instituţii şi organizaţii în care este necesară vaccinarea împotriva coronavirusului.

Ministrul ucrainean al Sănătăţii a anunţat, pe 9 noiembrie, că, în curând, şi medicii vor fi suspendaţi dacă nu vor fi vaccinaţi. În prezent, 80% din personalul medical din Ucraina este vaccinat.Pagina a fost generata in 1.2837 secunde