Peste 6,8 milioane de interogări înregistrate în aplicația Inspectorul Pădurii, în 2021.Anunțul ministrului Tanczos Barna

126

Articole de la același autor

În 2021 au fost peste 6,8 milioane de interogări în sistemul Inspectorul Pădurii, anul trecut înregistrându-se aproape 5.000 de apeluri la 112, a anunțat, astăzi, ministrul Mediului, Tánczos Barna. Potrivit oficialului, va fi interzisă pe timp de noapte exploatarea masei lemnoase.


“În ceea ce priveşte exploatarea pădurilor, Inspectorul Pădurii a devenit principalul element care oferă această posibilitate oricărui cetăţean să verifice orice transport, în orice oră în orice loc din ţară. În urma acestor verificări care sunt de peste 6,8 milioane la nivel 2021, adică peste 6,8 milioane interogări în sistemul Inspectorul Pădurii, au fost înregistrate aproape 5.000 de apeluri la 112, în urma acestor apeluri s-au verifica transporturile mult mai riguros, s-au verificat camioanele, numărul de înmatriculare şi de fiecare dată când s-a constatat o ilegalitate acele mijloace de transport au fost oprite şi s-au întocmit documentele pentru tragerea la răspundere a acestor persoane”, a declarat ministrul Mediului, citat de G4Media.ro, într-o conferinţă de presă susținută astăzi.

Potrivit Realitatea.net el a precizat că nu Sistemul informatic integrat de urmărire a materialului lemnos (SUMAL 2) a dus la majorarea preţurilor masei lemnoase în ţara noastră.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.673 secunde