Petrecere cu manele în Trenul Regal, de Ziua României

186
1
Petrecere cu manele în Trenul Regal, de Ziua României - manele-1669553481.jpg

Articole de la același autor

De Ziua României, Trenul Regal va găzdui o petrecere cu „șpriț și lăutari”. 80 de persoane au plătit în total 40 de mii de euro. Anunțul a stârnit reacții, chiar și din partea Casei Regale.


Evenimentul cu lăutari nu este deloc pe placul Casei Regale, care a transmis că „istoria României nu poate fi închiriată”, iar petrecerea „este o blasfemie”. Totodată, deputatul PNL Alexandru Muraru a transmis că „petrecerile lăutărești de 1 Decembrie” care vor avea loc în Trenul Regal „sunt intolerabile” și i-a cerut lui Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, să oprească acest eveniment.

„De Ziua Națională a României, petrecem la rang de artă. O incursiune în timp cu Trenul Regal, pe ruta București - Sinaia, ce va aminti de zaiafeturile de odinioară”, anunță organizatorii.


Pe afișul evenimentului apar portretele Regelui Ferdinand și Reginei Maria, însoțite de o imagine cu trenul regal și formația ce va cânta pentru a-i binedispune pe călători.


Comentează știrea

Doar Ei
27 noiembrie 2022
Erorile neamului

Trenul regal a fost al CFR-ului, nu al casei regale! Nu confundați "casa regala" (este a regatului, nu a familiei regale), iar familia regelui nu este proprietara casei regale!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7558 secunde