Phoenix îi cântă lui George Simion. Nicu Covaci: Nu știu dacă e nunta sau înmormântare

374
Phoenix îi cântă lui George Simion. Nicu Covaci: Nu știu dacă e nunta sau înmormântare - nicu1-1661532038.jpg

Articole de la același autor

Nicolae Covaci, liderul Phoenix, a confirmat că legendara formație va concerta, sâmbătă seară, la nunta liderului AUR, George Simion. Muzicianul a evitat să ofere mai multe detalii, afirmând că managerul formației este cel care a făcut aranjamentul. În spațiul virtual au apărut și apeluri ca cea mai mare formație românească să nu-și asocieze numele cu un astfel de eveniment.


”Nu știu dacă e nuntă sau înmormântare. Vorbiți de concertul de mâine (n.r. sâmbătă) seară, nu? E în Vâlcea, undeva, da? Concertăm, după care am plecat din țară, în Spania. Organizatorii știu mai bine ce și cum. Nu eu semnez, avem organizatori care se ocupă, eu vin din Spania să cânt. Am auzit că sunt 10 mii de oameni, eu mă bucur, pentru ei cânt, pentru poporul ăsta, pentru publicul nostru. De aia vin aici, să cânt”, a transmis Covaci.

Surse apropiate trupei au transmis că un contract s-ar fi semnat încă din iunie, între Nicu Covaci și o firmă care organizează evenimente, care a transmis că este un eveniment ”open-air”, încasându-se și un avans.


Activistul Remus Cernea a făcut vineri un apel public către Nicu Covaci să anuleze prezența formației la eveniment.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5097 secunde