Plecați la drum cu trenul? Anunț important de la CFR

422
Plecați la drum cu trenul? Anunț important de la CFR - tren-1548578581.jpg

Articole recomandate

Circulația trenurilor este adaptată la condițiile meteo nefavorabile în jumătatea de sud a țării, dar și la intrare în Capitală, la ora actuală nefiind linii închise sau trenuri blocate pe rețeaua feroviară, a anunțat, duminică, într-un comunicat de presă, Compania Națională de Căi Ferate CFR SA.

"La această oră nu sunt linii închise și nici trenuri blocate pe rețeaua feroviară, însă circulația trenurilor este adaptată la condițiile meteo nefavorabile în jumătatea de sud a țării, dar și la intrare în Capitală. Pe restul magistralelor se circulă în condiții normale de iarnă, fără implicații majore. Se circulă în continuare în condiții speciale pe relația București - Lehliu, interval de stații unde trenurile circulă tractate cu locomotive Diesel, iar pe sectoarele Buftea - Periș și Videle - Roșiori, unde apar frecvent fluctuații de tensiune, trenurile circulă cu viteza redusă și încercări repetate de conectare a pantografului la linia de contact, pentru asigurarea curentului electric necesar continuării parcursului. Personalul feroviar a acționat permanent încă din cursul nopții pentru verificarea componentelor de alimentare cu energie electrică și remedierea deranjamentelor, astfel încât să menținem continuitate în circulația trenurilor", se menționează în comunicatul CFR.

Potrivit sursei citate, la această oră, pe distanța București - Lehliu se intervine cu drezină pantograf pe un fir de circulație, pentru ca, în scurt timp, trenurile să circule în condiții normale, cu locomotive electrice.

CFR precizează că, pe tot parcursul zilei de duminică, echipele feroviare vor face verificări permanente pe toate secțiile de cale ferată de pe raza județelor din jumătatea de sud a țării, iar pe segmentele unde situația o impune se va interveni operativ cu personal și utilaje, pentru menținerea operațională a traficului pe toate magistralele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Ianuarie 2019
Stire din Social : Până când circulă Trenurile Zăpezii
Pagina a fost generata in 0.8734 secunde