Poliția din Germania a arestat patru presupuși membri ISIS care pregăteau atentate

142
Poliția din Germania a arestat patru presupuși membri ISIS care pregăteau atentate - politiegermania-1586944404.jpg
Autoritățile germane au anunțat că poliția a arestat patru presupuși membri ai organizației Stat Islamic (ISIS) care ar fi pregătit atentate la adresa bazelor militare americane, informează The Independent.


Potrivit procurorilor, cei patru bărbați au fost arestați miercuri dimineață în diferite locații din landul Renania de Nord-Westfalia.


Persoanele reținute au fost identificate drept Azizjon B., Muhammadali G., Farhodshoh K. și Sunatullokh K. — toți fiind cetățeni din Tadjikistan.


Publicația germană Der Spiegel scrie că presupusul lider, un bărbat de 30 de ani din Tadjikistan identificat drept Ravsan B., se află în închisoare încă de anul trecut, pe baza unor acuzații privind arme de loc.


Procurorii germani au spus că bărbații reținuți au jurat credință ISIS la începutul anului 2019 și s-au aflat în contact cu persoane aflate la vârful organizației teroriste. Cei patru ar fi vrut să comită un atac în Tadjikistan, însă au renunțat și s-au îndreptat către ținte din Germania, inclusiv către bazele militare deținute de SUA în această țară.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4632 secunde