Poliția din Italia a confiscat bunuri de 141 de milioane de dolari ale arhitectului care a proiectat „palatul lui Putin”

178
Poliția din Italia a confiscat bunuri de 141 de milioane de dolari ale arhitectului care a proiectat „palatul lui Putin” - putin-1659544019.jpg

Articole de la același autor

Poliția financiară din Italia a confiscat bunuri în valoare de 141 de milioane de euro de la un arhitect despre care se spune că ar avea legături cu președintele rus Vladimir Putin, potrivit unei surse citate de Reuters.


Poliția financiară a declarat miercuri că a confiscat bunuri ale „unui cunoscut profesionist” din Brescia, un oraș din nordul Italiei, acuzat de evaziune fiscală, dar nu a divulgat identitatea persoanei.

Sursa contactată de Reuters a spus că bunurile aparțin lui Lanfranco Cirillo, care a proiectat o vilă de pe malul rusesc al Mării Negre și care a devenit cunoscută sub numele de „palatul lui Putin”, după ce un om de afaceri a dezvăluit faptul că proprietatea a fost construită pentru Putin.


Președintele rus a negat orice legătură cu proprietatea de lux. Într-un interviu pentru o televiziune din Italia, Cirillo a spus că el a proiectat clădirea, dar că aceasta a fost comandată de un grup privat și că nu a făcut nicio afacere cu Putin.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3572 secunde