Politiciana populistă Sahra Wagenknecht: „În Germania, nu mai este loc pentru migranţi”

207
Politiciana populistă Sahra Wagenknecht: „În Germania, nu mai este loc pentru migranţi” - 1-1699345356.jpg

Articole de la același autor

Sahra Wagenknecht, o politiciană populistă considerată cea mai proeminentă reprezentantă a stângii din Germania, s-a pronunţat pentru limitarea strictă a migraţiei şi plafonarea alocaţiilor acordate solicitanţilor de azil, informează agenţia DPA.

„Şefii de landuri şi guvern evident că încă nu conştientizează gravitatea situaţiei”, a declarat Wagenknecht, la Berlin. „Simpla dorinţă de a distribui mai bine refugiaţii şi poverile financiare nu este suficientă. Cifrele sunt mult prea mari”, a adăugat ea.

Wagenknecht s-a exprimat în timp ce un summit privind politica în materie de migraţia era în curs de desfăşurare la Berlin între liderii landurilor şi responsabili federali. Comentând aceste discuţii, Wagenknecht a spus: „Astăzi, mesajul către lume ar trebui să fie următorul: Germania este copleşită, Germania nu mai are loc, Germania nu mai este pregătită să fie destinaţia numărul unu”.

Ea a dat Danemarca drept exemplu de „cum trebuie să recâştigi controlul” şi a spus că traficanţii de migranţi ar trebui să fie pedepsiţi cu severitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3223 secunde