Polițistul care a mers în uniformă la o prostituată și apoi a provocat un accident rutier a fost arestat preventiv

86
Polițistul care a mers în uniformă la o prostituată și apoi a provocat un accident rutier a fost arestat preventiv - politia-1642426979.jpg


Instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a agentului de Poliţie din Râmnicu Sărat cercetat penal după ce a provocat un accident rutier şi a refuzat testarea alcoolemiei, anunță IPJ Buzău.


„În urma prezentării în faţa instanţei, faţă de agentul de poliţie a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile”, precizează reprezentanţii Poliţiei.


Potrivit comunicatului, în data de 16 ianuarie 2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat au deschis dosar penal pentru polițist pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologice.

„Procurorii au reţinut că în seara zilei de 15.01.2022 inculpatul a condus un autoturism marca BMW pe DJ 203H pe raza comunei Topliceni, jud. Buzău, împrejurare în care a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale - respectiv provocarea de avarii unui autoturism marca Opel, aflat staţionat pe sensul său de mers. Inculpatul nu a oprit la locul producerii evenimentului rutier, ci şi-a continuat deplasarea, iar după aproximativ 70 m a fost implicat într-un nou eveniment rutier soldat cu pagube materiale, autoturismul condus de inculpat intrând în coliziune cu un autocamion oprit în afara părţii carosabile”, potrivit comunicatului.

Potrivit Digi24 la solicitarea lucrătorilor de poliţie sosiţi la faţa locului, inculpatul a refuzat să îi fie prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenţei substanţelor psihoactive. Prin ordonanţa procurorului din data de 16.01.2022, ora 14:05 faţă de inculpat s-a dispus reţinerea pe o perioadă de 24 ore”, se mai arată în comunicat.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6138 secunde