Polițistul drogat prins la prostituate a comis-o din nou. Omul legii a condus băut și a lovit două mașini

2376
1
Polițistul drogat prins la prostituate a comis-o din nou. Omul legii a condus băut și a lovit două mașini - politia-1642328138.jpg

Articole de la același autor

Polițistul din Buzău care a mers îmbrăcat în uniformă și drogat la o prostituată a comis-o din nou. De data aceasta s-a urcat băut la volan și a lovit două mașini parcate pe marginea drumului. Polițistul a refuzat testarea cu etilotestul, agentul a fost dus la audieri și urmează ca procurorii să decidă ce măsuri vor lua.


"Era beat, dom'le. A bușit mașina băiatului, a băgat-o în șanț. A venit și a spart podul și a lovit altă mașină aici", spune unul dintre martori.

Potrivit Antena3.ro după haosul făcut pe șosea nu a fost mult până ce oamenii din zonă au ieșit în stradă să vadă ce s-a întâmplat.

"Din verificări, s-a stabilit că bărbatul este agentul de poliție implicat în evenimentul din noaptea de 12 către 13 ianuarie. Fiind suspiciuni că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii au solicitat testarea acestuia, însă șoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest.


Comentează știrea

io dixit
6 martie 2022
total nedumerit

bai, voi sinteti nebuni? pai asta mai era politist dupa ce s-a drogat? ce sefi de kkt sint in politie de nu l-au dat afara?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4646 secunde