Polonia are un nou președinte

215
2
Polonia are un nou președinte - andrzejduda08002100-1432506035.jpg

Articole recomandate

Conservatorul Andrezj Duda a câștigat alegerile prezidențiale din Polonia cu 53% din voturi, potrivit sondajelor de opinie realizate la ieșirea de la urne.


Dacă estimările la ieșirea de la urne vor fi confirmate de rezultatele oficiale, Andrzej Duda, în vârstă de 43 de ani, va deveni noul președinte al Poloniei. El a câștigat în mod surprinzător primul tur de scrutin, cu 34,7%. Președintele în exercițiu al Poloniei, Bronislaw Komorowski, în vârstă de 62 de ani, ar fi obținut 47% din voturi în al doilea tur. Rata participării la vot ar fi de 56,1%.

Duda este un eurosceptic moderat care favorizează sprijinul statului pentru persoanele aflate în situație dificilă. El s-a bazat pe milioanele de polonezi care afirmă că nu simt beneficiile celor 25 de ani de creștere economică aproape neîntreruptă din Polonia. 




Comentează știrea

catalin
25 mai 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

rodica
25 mai 2015
proiect

De regulă, adevărații câștigători ai "loteriei vieții" nu sunt decât cu 2-3% mai eficienți decât cei care pierd. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
Stire din Actual : "Pisica infirmieră", un caz real
Pagina a fost generata in 1.5032 secunde