Polonia îşi propune să aibă cea mai puternică armată terestră din Europa

199
Polonia îşi propune să aibă cea mai puternică armată terestră din Europa - 1-1682317092.jpg

Articole de la același autor

Polonia construieşte una dintre cele mai puternice armate din Europa şi este pe cale să aibă cea mai puternică armată terestră din regiune în termen de doi ani, a declarat ministrul Apărării, Mariusz Blaszczak, informează agenţia Reuters.

Declaraţia ministrului Apărării a fost făcută la un eveniment de campanie în afara capitalei Varşovia, în contextul în care partidul de guvernământ din care face parte, Lege şi Justiţie, începe să facă apel la bunăvoinţa alegătorilor înaintea alegerilor parlamentare programate să aibă loc la toamnă.

Ministrul Blaszczak, care ocupă, de asemenea, postul de viceprim-ministru în guvernul de dreapta, a declarat în oraşul Wolomin că o condiţie prealabilă pentru a obţine o putere militară mai mare este menţinerea partidului său la putere.

„Dacă alegătorii, dacă poporul, ne mai dau un mandat, atunci ne putem întâlni din nou aici, la Wolomin, peste doi ani şi vă pot arăta că armata poloneză va fi cea mai puternică armată terestră din Europa”, a afirmat Blaszczak.

Guvernul de la Varşovia condus de partidul Lege şi Justiţie este unul din cei mai convinşi susţinători, din punct de vedere politic şi militar, ai Ucrainei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4011 secunde