Pompierii se luptă cu incendiile de vegetaţie în nordul Italiei şi în Sicilia

86
Pompierii se luptă cu incendiile de vegetaţie în nordul Italiei şi în Sicilia - incendiiitalia-1660740608.jpg

Articole de la același autor

Pompierii italieni se luptă cu incendii masive de vegetaţie în nordul ţării şi pe insula Sicilia, au anunţat autorităţile, potrivit DPA.

Mai multe unităţi de pompieri au fost mobilizate pentru a stinge un incendiu forestier izbucnit la vest de oraşul de la coasta Mării Adriatice Rimini.


Incendiul a pornit într-o regiune de drumeţii din municipalitatea Civitella di Romagna, în Forli-Cesena, a precizat marţi brigada de pompieri.


Serviciile de urgenţă au transportat zece persoane din regiunea afectată într-o zonă sigură. Într-o înregistrare video apărea fum dens deasupra acestei regiunii deluroase. Vânturile puternice au alimentat focul în repetate rânduri. Pe populara insulă turistică Sicilia, pompierii se luptau cu un incendiu de vegetaţie care a izbucnit în localitatea de coastă Trabia, la est de Palermo.

Potrivit relatărilor din presa italiană, flăcările au ameninţat, de asemenea, mai multe clădiri rezidenţiale. Locatarii au fost evacuaţi din cauza pericolului de explozie a buteliilor cu gaz din clădire.

Uscăciunea provocată de secetă, precum şi neglijenţa şi incendierea premeditată se crede că ar fi principalele cauze ale focarelor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5681 secunde