Porsche se dezice de moartea lui Paul Walker

299
Porsche  se dezice  de moartea  lui Paul Walker - deciziepaulwalker-1459954892.jpg

Articole recomandate

Văduva lui Paul Walker, actorul american care a murit în urma unui accident în mașina sa Porsche Carrera GT, în 2013, a primit o lovitură dură din partea judecătorului din California care a decis că firma Porsche nu este responsabilă pentru incidentul mortal, informează contactmusic.com.

Un judecătorul federal a decis că mașina companiei nu este responsabilă de moartea lui Roger Rodas și a actorului filmului "Fast & Furious", Paul Walker, după ce Kristine Rodas nu a furnizat probe competente sugerând că tragedia a fost cauzată de lipsa unei cuști de siguranță și a motorului pe ardere internă, precum și din cauza unei suspensii defecte.

Kristine Rodas a intentat procesul după ce ambii bărbați și-au pierdut viața când modelul Porsche Carrera GT pe care îl conduceau a intrat în mai mulți copaci și într-un stâlp de tensiune din Santa Clarita în urmă cu mai mult de doi ani, cu o viteză de cel puțin 128 de km pe oră. Moartea lui Paul Walker a fost cauzată de rănile provocate de impact și de focul care a cuprins mașina.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6042 secunde