Posibil referendum privind ALIPIREA Crimeei la Rusia, pe 16 martie

80
1
Posibil referendum privind ALIPIREA Crimeei la Rusia, pe 16 martie - 317-1394111278.jpg

Articole recomandate

Parlamentul local din Crimeea, dominat de proruși, i-a cerut lui Vladimir Putin alipirea la Rusia, precum și organizarea unui referendum la 16 martie în peninsula ucraineană pentru a valida această alipire, a declarat pentru AFP unul dintre oficiali.


Alegătorii vor avea de ales între o alipire la Rusia sau o autonomie net consolidată, a precizat deputatul Grigori Ioffe. 


Parlamentul acestei republici autonome a prevăzut organizarea, la 30 martie, a unui referendum, dar care se referă doar la o simplă consolidare a autonomiei.


Kremlinul a confirmat rapid că președintele rus a fost informat în legătură cu cererea Parlamentului local din Crimeea. "Această informație (despre cererea Parlamentului local al Crimeei) tocmai ne-a parvenit, președintele a fost informat", a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de agenția oficială Itar-Tass.


Putin a studiat cererea Crimeei într-o ședință a Consiliului de Securitate


Șeful statului rus Vladimir Putin a prezidat joi o reuniune a Consiliului rus pentru Securitate în cadrul căreia a fost discutată cererea Parlamentului local din Peninsula ucraineană Crimeea de alipire la Rusia, a anunțat Kremlinul, scrie Mediafax.


Comentează știrea

DODO
7 martie 2014
Crimeea

Asta este autonomia: anticamera pirderii unor teritorii.Cum vine asta? Ca si cind primesti musafiri iar ei se sfatesc sa-ti ia casa.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8535 secunde