Povestea terifiantă a celui mai SADIC criminal! Zeci de crime, în "camera cu jucării"

609
Povestea terifiantă a celui mai SADIC criminal! Zeci de crime, în

Articole recomandate

A abuzat sexual și a ucis peste 60 de femei, fără pic de remușcare. Nimic nu părea să-i stăvilească pornirile animalice. Pentru a-și duce la capăt cele mai halucinante metode de tortură, bărbatul a amenajat o "cameră cu jucării", așa cum îi spunea el, în care a adunat, într-o ordine bine pusă la punct, după cum se lăuda, instrumentele de tortură. Aceasta este povestea unui criminal care a îngrozit lumea! Ai curaj s-o citești? Atenție, detaliile sunt șocante și te pot afecta emoțional!



David Parker Ray, rămas în istorie sub numele de "Ucigașul din camera cu jucării", este, poate, cel mai sadic criminal și violator în serie.

În copilărie, a fost abuzat sexual chiar de tatăl său. Atât acasă, cât și la școală, copiii de vârsta lui îl torturau psihic.

Polițiștii și criminaliștii care au investigat ororile comise de acesta au susținut că traumele din copilărie i-au marcat atât de tare existența, încât, încă de la o vârstă fragedă, a ajuns să-și urască de moarte semenii. De la simpla "dorință" de a face rău, așa cum a mărturisit, ulterior, la agresiuni și crime înfiorătoare a fost doar un pas. Pe care l-a făcut fără pic de remușcare.

Pentru a-și pune în practică cele mai îngrozitoare fantezii sexuale, acesta a cheltuit în jur de 100.000 de dolari pentru a izola fonic un camion achiziționat special. Ulterior, l-a "echipiat" cu instrumente de tortură inimaginabile, cu care obișnuia să-și schingiuiască victimele: cătușe, bice, fierăstraie, cuțite, dispozitive de îndepărtat oasele și câte și mai câte... I-a spus, paradoxal, "camera cu jucării". Jucăriile lui...

Printre victimele sale se aflau și femei cu care acesta începea așa-zise "povești de dragoste". După ce le momea cu daruri și vorbe alese, bărbatul le ducea în "camera cu jucării", unde le tortura până își dădeau ultima suflare. Ulterior, s-a aflat că, de multe ori, își invita și prietenii la orgii. Crimele, însă, erau comise de el.

Mergea atât de departe cu tortura, încât, înainte de a-și ucide victimele, le forța să asculte înregistrări audio de la crimele anterioare.

De-a lungul timpului, au existat și femei care au reușit să evadeze din "camera cu jucării", însă drogurile administrate de acesta au fost atât de puternice, încât victimelor le-a fost imposibil să-și amintească ce se întâmplase cu ele.

Soarta a făcut ca, înainte să fie condamnat pentru crimă, Ray să moară din cauza unui atac de cord.




sursa: romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4948 secunde