Premierul israelian Naftali Bennett, testat pozitiv la COVID-19

155
Premierul israelian Naftali Bennett, testat pozitiv la COVID-19 - premierisraelian-1648474853.jpg

Articole de la același autor

Premierul israelian Naftali Bennett a fost testat pozitiv la COVID-19, dar se simte bine şi va lucra în perioada de autoizolare de la domiciliu, a anunţat luni biroul şefului executivului israelian, potrivit Reuters. Bennett s-a văzut duminică cu secretarul de stat american Antony Blinken, care urmează să fie testat pentru COVID-19, a anunțat un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat.

Anunţul a fost făcut la câteva ore după ce Bennett, care este vaccinat împotriva coronavirusului şi a făcut şi o doză booster, a vizitat locul unde doi arabi au ucis doi ofiţeri de poliţie israelieni, în oraşul Hadera, înainte de a fi împuşcaţi mortal.

„În această dimineaţă, prim-ministrul va efectua o evaluare a atacului de noaptea trecută”, a adăugat biroul lui Naftali Bennett. La această şedinţă vor lua parte miniştrii apărării şi securităţii interne, şeful Statului Major al armatei şi şeful poliţiei naţionale.

Duminică, Naftali Bennett s-a întâlnit, la Ierusalim, cu secretarul de stat american Antony Blinken.

Secretarul de stat american Anthony Blinken va fi testat luni pentru COVID-19, după ce s-a întâlnit cu prim-ministrul israelian Naftali Bennett, la Ierusalim, în ziua precedentă, a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7335 secunde