Premierul italian a anunțat încetarea oricărei activități de producție neesențiale

265
Premierul italian a anunțat încetarea oricărei activități de producție neesențiale - premierul-1584882807.jpg

Articole recomandate

Premierul italian Giuseppe Conte a anunțat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, încetarea oricărei activități de producție care nu va fi indispensabilă pentru a garanta aprovizionarea cu bunuri esențiale a populației, relatează AFP.

"Guvernul a decis să închidă orice activitate de producție pe teritoriu care nu va fi strict necesară, crucială și indispensabilă pentru a ne garanta bunurile și serviciile esențiale", a spus el într-un discurs oficial pentru a anunța acest "pas suplimentar" în măsurile restrictive luate în încercarea de a opri pandemia cauzată de coronavirus.

Premierul a adăugat că farmaciile, supermarketurile și magazinele alimentare, serviciile poștale, financiare și de asigurare, transporturile vor continua să funcționeze. "Încetinim motorul productiv al țării, dar nu îl oprim", a spus el despre o "decizie nu tocmai ușoară".

"Nu putem ascunde realitatea care este în fiecare zi în fața ochilor noștri. Este cea mai gravă criză pe care o traversează țara de la cel de-Al Doilea Război Mondial", a menționat premierul italian. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3347 secunde